01/12/2018 - 21:01
"Opvallend wedstrijdbegin in het duel tussen Antwerp en Sint-Truiden. Na iets meer dan vijf minuten wedstrijd plukte thuisdoelman Sinan Bolat een..."

1. VIDEO. Bolat met elleboogstoot verantwoordelijk voor vroege achterstand Antwerp, had de doelman hier rood verdiend? (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Opvallend wedstrijdbegin in het duel tussen Antwerp en Sint-Truiden. Na iets meer dan vijf minuten wedstrijd plukte thuisdoelman Sinan Bolat een... [naar artikel]

2. VIDEO. Had de elleboogstoot van Bolat rood verdiend? Ook Antwerpse gelijkmaker was discutabel, kijk en oordeel zelf (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. VIDEO. Had de elleboogstoot van Bolat rood verdiend? “Wel strafschop, maar totaal niet mijn bedoeling”, reageerde de doelman (02/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Rusten na elleboogstoot Bolat en veel kansen: STVV leidt bij Antwerp na spektakelrijke eerste helft (1-2) (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30 • Zeventiende speeldag Jupiler Pro League • Bosuilstadion • Antwerp komt mits winst naast Genk aan de leiding [naar artikel]

5. VIDEO: Genk sleept na 2-0-achterstand meer dan verdiend punt uit de brand (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijd en vier goals: Charleroi en Genk zorgden voor een meer dan aangenaam kijkstuk op Mambourg. Via Rezaei en Ilaimaharitra liepen de... [naar artikel]

6. Timmy Simons en FCV Dender verdiend langszij bij Patro Eisden: “Geloof me, weinig teams kunnen hier een achterstand wegwerken” (22/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor rust had Dender het moeilijk, al bleef het wel verstoken van een strafschop nadat het vanop de stip ook op achterstand kwam. Na rust werd Dender baas, maar de winnende treffer van Myny strandde op de paal. [naar artikel]

7. LIVE. Youth League: Antwerp gaat rusten met 0-2 achterstand, Steven Defour verwelkomt ex-club Porto voor clash met Antwerp (25/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

De eerste twee confrontaties van de groepsfase van de Champions leverden Antwerp nog geen punten op. Woensdagavond krijgt de Great Old de derde tegenstander in groep H over de vloer, FC Porto. Zit er tegen de Portugezen wel een puntje -of meer- in? Volg al het nieuws over deze derde poulewedstrijd in het Kampioenenbal hier op de voet! [naar artikel]

8. LIVE GENK-ANTWERP. Van Bommel brengt Ejuke en Van Den Bosch, kan Antwerp iets aan achterstand doen? (26/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk-Antwerp gaat dus wel degelijk door, al spelen de Limburgers het duel onder voorbehoud na wat er zaterdag allemaal in Anderlecht gebeurde. De match is ook een heruitgave van de kampioenenwedstrijd van de ‘Great Old’ vorig seizoen. Deze keer staat Genk 1-0 in het voordeel, wat krijgen we nog in de Cegeka Arena? Volg het op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. Mist Agüero de Manchester-derby na elleboogstoot? (30/08/2016 - Sporza)

Manchester City dreigt Sergio Agüero te missen in de derby tegen Manchester United van 10 september. Agüero wordt vervolgd voor een elleboogstoot. [naar artikel]

10. Elleboogstoot kost Sergio Agüero enkele wedstrijden schorsing (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Sergio Agüero heeft van de Engelse voetbalbond (FA) een schorsing van drie wedstrijden gekregen. Dat heeft de FA vrijdag bekendgemaakt. De straf komt er nadat de 28-jarige aanvaller van Manchester City tijdens de gewonnen match van afgelopen weekend tegen West Ham (3-1) een elleboog uitdeelde aan verdediger Winston Reid. [naar artikel]